• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

 ADI HALA MEÇHUL

Hava Durumu
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret142408
Site Haritası

İstanbul'da başı o ilçe çekiyor

Türkiye'de koronavirüs vakalarında yaşanan artış endişeye yaratmaya başladı. Son açıklanan tabloda 276 kişi hayatını kaybetti, 54 bin 740 yeni vaka tespit edildi.

27 Mart-2 Nisan arasında yayınlanan haritada İstanbul'da vaka 100 binde 591,45 oldu. Milliyet'ten Mert İnan'ın haberine göre İstanbul Aile Hekimleri Derneği, HES uygulamasındaki renk skalasını özel algoritmayla sayısal veriye dökerek İstanbul'un bölge bölge Kovid-19 röntgenini çekti.

İstanbul Aile Hekimleri Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Tamur, 10 Mart- 4 Nisan arasında Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Bayrampaşa, Kağıthane, Güngören, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Küçükçekmece, Kartal, Zeytinburnu, Esenyurt, Maltepe, Sancaktepe'nin en çok vaka artışı olan ilçeler olduğunu belirtti.

YÜZDE 211'LİK ARTIŞ

En az vaka artışına sahip ilçeler arasında Adalar'ın da yer aldığı ancak son bir haftada yüzde 211'lik bir artışın yaşandığı ve durumun hiç iyiye gitmediği belirtildi.

Vaka artış ortalaması en yüksek ilçeler ise şunlar:

Adalar: % 211.5

Silivri: % 115.4

Arnavutköy: % 77.5

Beykoz: % 68.2

Sultanbeyli: % 59.3

Beşiktaş: % 50

Tuzla: % 51.3



204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.545538.6999
Euro43.361143.5348
Üyelik Girişi